Toimitusehdot

Noudatamme toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä, sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Toimitusaika

Tilaaja hyväksyy tilausta tehdessään toimitusehdot ja saa tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteet toimitetaan postitse tai mathuollolla 2-5 päivän kuluessa varastotilanteesta riippuen. Mikäli tavara on väliaikaisesti loppunut varastostamme on toimitusaika 1-3 viikkoa.

Rekisteröitynyt asiakas voi seurata omia tilauksiaan ja toimituksia kalakaapu.fi/kauppa sivuilla. Tilaus toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen Postin tai matkahuollon palveluilla.

Toimitus

Toimitamme aina pienet tilaukset Postin Pikkupakettina, joka jaetaan normaalina postin jakona postilaatikkoon. Jos jostain syystä haluat ehdottomasti toimituksen Postiin pakettina tai vaihtoehtoisesti Matkahuollon toimipisteeseen niin mainitse asiasta tilausta tehdessäsi.

Tilausohjeet

1. Valitse tuote/tuotteet ostoskoriin.

2. Tilausvaiheessa anna mahdollinen kampanjakoodi, valitse maksutapa ja hyväksy toimitusehdot.

3. Täytä/tarkista tilaajan sekä vastaanottaja tiedot ja anna tarvittaessa mahdolliset lisätiedot.

4. Lähetä tilaus.

5. Suorita maksu omilla tunnuksillasi Pankkisi tai Luottokunnan sivuilla, tämä vaihe on SSL-suojattu.

6. Tilauksesta saat kuittauksen tilausvahvistuksena sähköpostitse. Voit seurata tilauksesi käsittelyä ja toimitusta, jos olet rekisteröitynyt asiakas.

Verkkopankki tai Luottokortti

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tuotehinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Ulkoimaisiin toimituksiin toimituskulut määräytyvät Postin tekemän aluehinnoittelun mukaan.

Toimituskulut postin ja matkahuollon palveluilla vaihtelee toimituksen tavasta 4,90€ - 25€..

Asiakaspalautukset

Myymissämme tuotteissa on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen meille ja saat rahasi takaisin 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä sekä ehjiä, myös alkuperäispakkauksen täytyy olla ehjä (eli tuote ja tuotepaketti on siinä kunnossa että se voidaan myydä uudestaan uutena tuotteena). Palautuksista pidätämme toimituskulut!

Takuu

Tuotteilla on valmistajan antama takuu ja se on aina tuotekohtainen.

Vaihto- ja palautusohjeet

Mikäli kyseessä vaihto ota ensin yhteyttä meihin niin neuvomme kuinka asia hoituu. Mikäli haluat palauttaa meiltä ostamasi tuotteen, tulee sinun tehdä se omakustanteisesti. Pakkaa tuotteet huolellisesti ja liitä mukaan lähetyslista. Muista kirjoittaa pankkitilinumerosi selkeästi lähetyslistaan. Palautamme rahat tilillesi 14 vuorokauden sisällä siitä hetkestä, kun palautettava tuote on meille saapunut. Pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta vähintään –30% mikäli tuote ja paketti ei vastaa uutta. Jos tuotteesta puuttuu jotain palautettaessa tai sitä on käytetty, pidätämme oikeuden olla palauttamatta tuotteesta maksettua summaa.

Tuotepalautuksissa ja tuotevioissa ota meihin ensin yhteyttä sähköpostitse info@kalakaapu.fi

Vie pakettisi postiin ja lähetä se meille osoitteella:

Kalakaapu Oy

Yrittäjäkatu 11

37100 Nokia

Pyydä Postista kuitti palautuksestasi ja säilytä se.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos tuote on vioittunut toimituksessa, toimi samoin kuin vaihtaessasi tai palauttaessasi tuotetta. Me hoidamme asian puolestasi Postin kanssa. Tavoitat meidät näissäkin tilanteissa parhaiten sähköpostilla info@kalakaapu.fi.fi

 

tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail