Coast HL7 Beanie Collection Black

Etusivu > VALAISIMET

Coast HL7 Beanie Collection Black
Tuotekoodi
102040
Toimituskulut alk.
54,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Coast HL7 Beanie Collection tuotepaketti sisältää testimenestyjä Coast HL7 otsavalaisimen ja tyylikkään sporttipipon. Pipossa on erikoispainatettu COAST-kuviointi. Valotehoa ja tyylikkyyttä samassa paketissa!

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

-Mukana trendikäs COAST-pipo
-Pure Beam -laajakeilavalo
-Bulls Eye -kaksoisvalo
-Säädettävä kiinnitys
-Veden- ja iskunkestävä
-Suojakypäräkiinnitys
-Paristot: 3 x AAA (mukana)
-paino 124,00g
-valoteho 285 / 4 lm
-kantama 119 / 13 m
-paloaika 1h30min - 70 h

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi