Shimano Yasei Red AX Perch

Etusivu > JIGIKALASTUS > Jigivavat

Shimano Yasei Red AX Perch
Tuotekoodi
100983
Toimituskulut alk.
119,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Shimano Yasei Red AX Perch on tunnokas ja kevyt, erikoisvapa ahvenen kalastukseen sekä mikrojigaamiseen. Nopealla, kärkitoimisella vavalla on helppo heittää kevyitä vaappuja, lippoja ja pieniä mikrojigejä. Näyttävä Shimano Yasei Red AX Perch kuuluu ehdottomasti UltraLight-vapojen huippuluokkaan.

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

- Namukkaan näköinen, kevyt XT60 Carbon-hiilikuituaihio
-Fuji stainless steel improved hard guide -vaparenkaat
-Korkki & EVA -kahvat
-VSS -kelakiinnike
-Kangaspussi
- Kohde Ahven/mikrojigi/UL
-pituus 190 cm
-viehesuositus 5-20g
-osat 2
-kuljetuspituus 99cm
-paino 94 g

Erä-lehti (8/2015), UL-vavat -testi: TÄYDET VIISI TÄHTEÄ JA "HYVÄ OSTOS". Hinta/laatu -suhteeltaan (eur/tähti) sarjansa ylivoimaisesti paras vapa!

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi