Mora Ice Ultra Light 6” 160mm UUTUUS

Etusivu > TALVIKALASTUS > Kairat ja irtoterät

Mora Ice Ultra Light 6” 160mm UUTUUS
Tuotekoodi
101490
Toimituskulut alk.
109,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Kotimainen Mora Ice Ultra Light -jääkaira on uskomattoman kevyt! Mora Ice Ultra Light 150 mm/6” painaa vain n. 1900 grammaa! Se on jopa 44 % kevyempi kuin vastaava kaira. Keveyden salaisuus on erikoiskomposiitista valmistettu kierre, joka yhdistyy teräsrunkoon. Mora Ice -kairoissa käytettävä putkimainen veivi on kevyt ja jäykkä. Kruununa toimii Mora Ice Nova -kairasta tuttu, markkinan kehittynein ratkaisu, joka toimii kaikissa jääolosuhteissa.

Pituussäädön ansiosta Mora Ice Ultra Light pakkautuu kätevästi pieneenkin autoon tai ahkioon, ja sen säilytys on helppoa.

Mora Ice Ultra Light -jääkairassa on vaihdettavat, erittäin terävät, kovapalateräksestä valmistetut teräpalat. Teräpalat valmistetaan erikoiskoneella, joka takaa niiden tasalaatuisuuden. Teräpalat on helppo ja nopea vaihtaa myös jäällä, jolloin varateräpalat pelastavat pilkkireissun.

Putkimainen veivi on jäykkä ja kevyt. Veivissä olevat kahvat on ergonomisesti muotoiltu, ja ne tukevat kättä alhaalta päin. Mora Ice -jääkairojen kahvat on laakeroitu, eli ne pyörivät kevyesti ja näin helpottavat kairaamista.

OMINAISUUKSIA:
- Ultra-kevyt (150 mm – 1900 g)
- Kierre: 400 mm
- Säädettävä pituus
- Laakeroidut kahvat
- Mora Ice Nova -tyyppinen kruunu
- Kaarevat teräpalat (Expert)

Mora ICE -jääkairoihin on saatavana kattava valikoima lisäosia, joiden avulla voit lisätä kairan käytettävyyttä. Saatavana on mm. teriä, teräpaloja, teräsuojia, jne. Katso yhteensopivat varusteet ja varaosat Mora Ice -käsikairojen yhteensopivuustaulukosta: www.normark.fi/kayttoohjeet-ja-vinkit

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi