Shimano Vanquish C3000

Etusivu > HEITTOKALASTUS > Avokelat > Etujarrulliset

Shimano Vanquish C3000
Tuotekoodi
KSH13548
Toimituskulut alk.
399,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
649,00 €
alennus
39 %
säästö
250,00 €
kpl

Shimano Vanquish F -kelan silkinpehmeys viehettä kelattaessa ja kalaa väsytettäessä herättää vesillä hämmästystä. Shimano Vanquish -avokelan X-Ship -koneiston hyötysuhde on vertaansa vailla, mutta lisäksi koneiston mittasuhteet ja hammaspyörien sijainnit toisiinsa nähden on mietitty uudelleen. Käytännössä Vanquish siirtää paremmin kammen vääntöön käytetyn voiman roottorille, joka kiertää siimaa puolalle. Ratkaisu antaa kalastajalle lisää voimareserviä ja vääntöä kalan väsytykseen, miknkä lisäksi raskasuintisen vieheen kelauskin tuntuu kevyemmältä.

Shimano Vanquish F -kelan sorvattu kampi on koottu kahdesta osasta, jotka on kytketty kiinteästi yhteen. Kampi kiertyy suoraan kelan päärattaaseen, joten minkäänlaista välystä ei kammessa ole. Kelan keveyden huomaa heti. Shimano Vanquish -kelan suolavesikäytön kestävä runko on tehty magnesiumista ja kelan roottori CI4+ -materiaalista. Käytetyt A-RB -laakerit ovat normaaleita teräslaakereita kevyemmät ja koneisto on tehty parhaasta alumiinista.

Jos haluat itsellesi aidosti ja oikeasti superlaadukkaan kelan, valitse Shimano Vanquish!

Efttex 5/2012: PARAS UUSI KELA!

-Superkevyt suolavesikäyttöön soveltuva -magnesium-runko-Superkevyt CI4+ -materiaalista tehty roottori-X-Ship -koneisto-AR-C Light -puola-SR-ominaisuusluokka-Aero Wrap II -puolausmekanismi-Sorvattu alumiinikampi-A-RB -laakerit
tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi