Deeper Smartphone Mount Kännykkäteline Vapaan

Etusivu > KAIKULUOTAIMET JA PLOTTERIT

Deeper Smartphone Mount Kännykkäteline Vapaan
Deeper Smartphone Mount Kännykkäteline Vapaan
Deeper Smartphone Mount Kännykkäteline Vapaan
Tuotekoodi
KDP13554
Saatavilla
Loppu Varastossa
Toimituskulut alk.
19,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Älypuhelimen kiinnike
Deeper Smartphone Mount -puhelinpidike sopii kaikenlaisiin vapoihin. Se on pieni silikonipidike, jossa on neljä oranssia muovikoukkua. Koukut antavat tarpeeksi tukea, jotta voit olla rauhassa heittäessäsi tai kahlatessasi virrassa.

Deeper-älypuhelinkiinnitys on kestävä kiinnitysratkaisu, jonka avulla voit kiinnittää älypuhelimesi käsitukeen. Älypuhelinkiinnitys on arvokas työkalu, jonka avulla on mahdollista käyttää äänitietoja ja samalla pitää tukea ja kelaa Deeper-laitteessa yhdessä. Laitteen huippusuunnittelu ja teho tarjoavat vaikuttavan pitovoiman eivätkä piilota matkapuhelintasi silikonilukkojen taakse. Pehmeät silikonilukot ovat juuri riittävän voimakkaita pitääkseen laitteen paikoillaan.

Käyttöopas
Lisää puhelinkiinnitin käsitukeen, jossa Deeper-logo näkyy edessä.
Kiinnitä älypuhelimen kiinnitin käsitukeen. Kiinnitä oranssi muovikoukku o-renkaaseen, pingota se käsituen päälle ja kiristä toiseen oranssiin muovikoukkuun. Kiinnitä älypuhelimen kiinnitin käsitukeen yhdellä tai useammalla o-renkaalla. Varmista, että kiinnität sen tiukasti.
Kun älypuhelimen kiinnitin on valmis, kiinnitä puhelimesi. Kiinnitä kaikki neljä silikonilukkoa puhelimen nurkkiin, yksi kerrallaan. Varmista, että laitteesi on tiukasti kehystetty.
Ennen kuin valat tuen, varmista sitä ravistamalla, että älypuhelimen kiinnitin toimii hyvin.
Kun käytät iO:ta, käytä älypuhelimen kiinnitintä molemmissa suunnissa, vaaka- tai pystysuunnassa, riippumatta siitä, kuinka haluat äänitietojen näkyvän älypuhelimesi näytöllä. Androidin oletusnäyttö on vaakasuuntainen.

Valmistaja ei ota vastuuta älypuhelimen kiinnittimen käytöstä johtuvista vaurioista tai menetyksistä. Älä pura tai muokkaa laitetta. Valmistaja ei ota vastuuta tuotteen purkamisen tai muokkaamisen aiheuttamista vaurioista.

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi