Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N

Etusivu > KAIKULUOTAIMET JA PLOTTERIT

Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N
Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N
Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N
Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N
Humminbird Helix 10 Mega Si+ G3N
Tuotekoodi
KHM14428
Saatavilla
loppu varastosta
Toimituskulut alk.
1 869,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Markkinoiden tarkin MEGA SI+ ja DI+ luotaus suositulla 10,1"-näytöllä! Lisäksi Dual Spectrum CHIRP -luotauksella erotat selkeästi ja tarkasti kalat ja kalaparvet. Selkein ja yksityiskohtaisin AutoChart LIVE reaaliaikaiseen syvyyskartan tekoon. Ethernet- ja Bluetooth-yhteydet laitekokonaisuuksien rakentamiseen. Sopii täydellisesti mm. Ethernet-verkon isäntälaitteeksi, josta jaat luotainkuvan muille luotaimille! Navionics-yhteensopiva.

Käyttövalmis paketti sisältää XM 9 HW MSI T -anturin, jossa Dual Spectrum CHIRP, MEGA+ Down Imaging ja MEGA+ Side Imaging.

MEGA+ Imaging laajentaa megahertsiluokan Imaging-teknologian jopa 2,5x suuremmalle alalle ja 20 % tarkemmmaksi kuin aiempi MEGA Imaging. MEGA Side Imaging+ (MSI) ja MEGA Down Imaging+ (MDI) -luotauksilla tunnistat ja näet vedenalaiset rakenteet ja muodot veneesi alla valokuvamaisen tarkasti. Voit erottaa kuvasta jopa eri kalalajit!

Dual Spectrum CHIRP 2D-luotaus - näe kaloja ja yksityiskohtia, jotka aiemmin ovat edellyttäneet kalliimpia lisäantureita. Dual Spectrum CHIRP tarjoaa Humminbird-kaikuluotaimen mukana tulevalla vakioanturilla enemmän ja yksityiskohtaisempia kalakaaria, tarkempaa kaikuluotainkuvaa, vähemmän kohinaa ja roskia sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Dual Spectrum CHIRP käyttää laajakaistaisia taajuusalueita kaikuluotainsignaalin tuottamiseen.

AutoChart LIVE Kartoita käyttämäsi vesistöalueet tarkalla Humminbird AutoChart LIVE:n avulla. Sen avulla pystyt luomaan ja räätälöimään karttoja oman makusi mukaan. Ja tämä kaikki tapahtuu reaaliajassa - parilla napin painalluksella! Tee äärimmäisen tarkkoja kartta-aineistoja myös alueista, joista ei ole olemassa mitään pohjakarttaa. Tee AutoChart LIVE-karttaa haluamallasi tarkkuudella. Esim. syvyyskäyrien tiheys, syvyysalueiden korostusväritys ja veden pinnan korkeuden korjaus.
Live on live!

One-Boat Network tarkoittaa saumatonta yhteistyötä Humminbird-kaikuluotaimien ja esim. Minn Kota i-Pilot LINK -yhteensopivan sähkökeulamoottorin kanssa. Voit esimerkiksi käskeä sähkömoottorisi seuraamaan AutoChart LIVEllä tehtyjä syvyyskäyriä pitkin ja itse keskittyä kalastukseen. Myös ankkurointi, joko i-Pilot-taivasankkurointi tai Minn Kota Talon -matalavesiankkurointi, käy parin näppäimen painalluksella minkä tahansa One-Boat Network -laitteen avulla!

10,1" HD-näyttö Huikean tarkka ja täsmällinen, jopa 50 % kirkkaampi 10,1” HD 1024x600 px -laajakuvanäyttö.16:9-kuvasuhteen laajakuvainen ruutu tuo uuden ulottuvuuden jaetun näytön mahdollisuuksiin, sillä voit helposti katsella yhtä aikaa esimerkiksi normaalia kaikuluotaimen dataa ja zoomattua näkymää.

Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus. Nopea siirtyminen haluttujen näkymien välillä pikavalintanäppäimillä.

MEGA+ luotaimen ostajille - KALASTUSKURSSI VELOITUKSETTA!

Nopeimmille ostajille - ainutlaatuinen luotaus- ja kalastuskurssi - pääset Suomen menestyneimmän kisakalastajan oppiin. Kalastuksen lisäksi kurssin pääpaino on Humminbird-laitteiden säätäminen ja tärkeiden ominaisuuksien haltuunottaminen ”kädestäpitäen”. Käymme läpi MEGA+ SI-, DI-, 360- ja CHIRP-luotauksen, antureiden sijoittamiset, anturikulmien säätö ja kaikki mitä luotaamisessa tarvitaan.

OMINAISUUKSIA:MEGA+ ImagingDual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotausHumminbird AutoChart LIVE - luo omat reaaliaikaiset karttasiBluetoothSwitchFire™Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottausNavionics yhteensopiva (ei Platinum)Muistikortin tyyppi: 2 x SDNäyttö: TFT, 65000 väriäAnturi: XM 9 HW MSI T (Dual Spectrum CHIRP, MEGA+ Down Imaging ja MEGA+ Side Imaging)One-Boat Network: 360 Imaging, tutka, 5-porttinen Ethernet-kytkin, Minn Kota i-Pilot LinkNMEA2000-yhteensopivaAIS-yhteensopivaMoreShareTweet

Katso Suomessa kuvattu video ainutlaatuisen tarkasta MEGA Imaging -luotauksesta:

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi