Deeper Winter Bundle

Etusivu > KAIKULUOTAIMET JA PLOTTERIT

Deeper Winter Bundle
Tuotekoodi
KDP15131
Saatavilla
Saatavilla
Toimituskulut alk.
299,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
319,00 €
alennus
6 %
säästö
20,00 €
kpl

Deeper CHIRP+ talvipaketti eli Deeper lahjapakkaus auttaa sinua varustautumaan kunnon pilkkisessioon tänä talvena: hanki Deeper CHIRP+, maailman ainoa CHIRP-teknologiaan perustuva heitettävä kaikuluotain sisäänrakennetulla GPS-seurannalla, paketissa mukana kolme tärkeää talvikalastustarviketta, arvoltaan 60 euroa. Retkitermos, Premium-luokan muotoiltu putkihuivi ja huomiokuori. Lisämukavuutta ja suojaa joka tilanteeseen.

 

Miksi sinun kannattaa valita CHIRP+ talvipaketti?

Uskomaton kohteen erottelu

Jopa yhden senttimetrin kohteen erottelulla voit helposti paikantaa etsimäsi lajit, jopa silloin kun ne ovat syöttikalaparvessa. Tarkan kohteen erottelun avulla seuraat jopa pienintä viehettä vertikaalijigatessa.

Perinteinen kaikuluotain lähettää yhden taajuuspulssin kerrallaan. CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse) -kaikuluotain lähettää jatkuvana virtana matalia ja korkeita taajuuspulsseja. Kaikuluotaimen lukemat ovat sen vuoksi huomattavasti selkeämpiä ja tarkempia perinteisiin kaikuluotaimiin verrattuna.

 

Äärimmäinen syvyystarkkuus

Laitetta käytettäessä pinnan häiriöt vaikuttavat vain minimaalisesti, joten voit odottaa hyvin tarkkaa näkymää tosi matalassa vedessä. Voit paikantaa kalan jopa jo 15 cm veden pinnalta. Vastaavasti pohjan tuntumassa lymyilevät kalat voi havaita käytännössä kaikista kalastettavista syvyyksistä, mutta jopa 100 metrin syvyydestä.

 

Käytettävissä 3 eri säteellä

Löydä kalojen piilopaikat nopeammin käyttämällä leveintä tai keskilaajaa luotauskulmaa. Paikallista kohdelajit jään läpi kapealla 7 asteen kulmalla.

 

CHIRP+ talvipaketti ja kaupanpäälliset

Deeper lahjapakkaus sisältää kaupanpäällisenä kolme keskeistä talvikalastustarviketta, kaupanpäällisten arvo 60 euroa.

 

Retkitermos

Retkitermos on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen tilavuus on 0,5 litraa. Kaksinkertainen seinämä pitää juoman kuumana tai kylmänä säästä riippumatta. Erikoispinnoitettu ulkokuori varmistaa hyvän pidon kylmissäkin käsissä ja kosteissa olosuhteissa. Tämä retkitermos on riittävän pieni kantaa mukanasi, mutta riittävän iso jakaaksesi juoman kalakaverisi kanssa. Deeper CHIRP+ talvipaketti pitää huolta teistä molemmista.

deeper lahjapakkaus 

Putkihuivi

Camo-kuvioitu premium-putkihuivi suojaa huonolla säällä. Valmistettu kosteutta poistavasta, elastisesta materiaalista. Yhden koon huivi, mukautuu ihoa vasten. Voidaan käyttää monella eri tavalla, kaulaa ja niskaa suojaten, asettaa pipomaisesti pään yli tai nostaa suojaamaan kasvoja. Suun ja nenän kohdalla materiaalissa huomioitu hengittäminen ja sen kosteutta keräävä ilmiö. Tärkeintä on pysyä lämpimänä ja suojata kasvot kovalla pakkasella.

deeper lahjapakkaus

Huomiokuori

Erikoiskuori helpottaa laitteen havaitsemista pimeällä ja tuhnuisella säällä. Kevyt ja helppo asettaa kaikuun. Yhteensopiva myös PRO ja PRO+ malleihin. Kun yökalastus-moodi on aktivoitu Deeper-appiin, kirkas vilkkuva LED-valo loistaa kuultavan kuoren läpi.

Nyt kannattaa siis hankkia Deeper CHIRP+ talvipaketti, joko omaan käyttöön tai lahjaksi.

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi