StrikeMaster Lite-Flite Lazer akkuporakonekaira

Etusivu > TALVIKALASTUS > Kairat ja irtoterät

StrikeMaster Lite-Flite Lazer akkuporakonekaira
StrikeMaster Lite-Flite Lazer akkuporakonekaira
StrikeMaster Lite-Flite Lazer akkuporakonekaira
Tuotekoodi
KST17329
Saatavilla
loppu varastosta
Toimitusaika
2-4 pv
Toimituskulut
kpl

Kotimainen StrikeMaster Lite-Flite Lazer on suunniteltu alusta loppuun akkuporakone- ja moottoriväänninkairaksi. Käyttäjä voi säätää sen kierteen pituutta ja näin myös painoa, oman tarpeensa mukaan. StrikeMaster Lite-Flite Lazer on kevyt, kestävä, turvallinen ja toimii kaikissa jääolosuhteissa. Kairan mukana tulee akkuporakoneadapteri, mutta sen saa kytkettyä suoraa myös polttomoottori- tai sähkövääntimeen (esim. Honda tai StrikeMaster Lithium).

StrikeMaster Lite-Flite Lazer 8” / 200 mm -moottorikaira
- Arctec® Polymer -"kierre" jonka pituutta käyttäjä voi säätää lisäämällä ja vähentämällä lamelleja
- vahva Hexacon-teräsrunko
- kaikissa jääolosuhteissa toimiva patentoitu Syntethetic ArcTec® -kruunu, jossa kaarevat hammastetut teräpalat sekä ohjainpiikki
- Universal-akkuporakonesovitin jossa vapaasti pyörivä laippa, integroitu avantoonpuotoamissuoja ja mitoitettu murtolujuus joka suojaa kairaa, väännintä sekä kairaajaa
- kierre 48 cm
- kairaussyvyys 73 cm
- paino: 2,6 kg täyspitkällä kierteellä

ArcTec® Polymer
Arctec® Polymer on erittäin kestävää ja kevyttä komposiittimateriaalia, joka on kehitetty yksinomaan jääkairoihin. Se kestää kylmissä ja vaativissa olosuhteissa jopa paremmin kuin metalli ja silti se säilyttää joustavuutensa. Joustavuus oikein käytettynä, esimerkiksi kairan kierteissä lisää turvallisuutta erityisesti moottorikairaamisessa. ArcTec® - materiaali on kehitetty Pohjoismaissa ja se on ominaisuuksiensa vuoksi yhä laajemmin käytössä.

Syntethetic ArcTec®
Syntethetic ArcTec® -materiaalia käytetään jääkairojen kruunuissa. Materiaalin edut ovat keveys, kestävyys ja käsiteltävyys. Syntethetic ArcTec® on pikkuhiljaa syrjäyttänyt metallin parhaiden käsi- ja akkuporakonekairojen kruunuista juuri ominaisuuksiensa vuoksi. Syntethetic ArcTec® -materiaalista valmistetut kruunut valmistetaan tehtaalla Suomessa.

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail