Mora Ice® Powerdrill Blades Teräpalat

Etusivu > TALVIKALASTUS > Kairat ja irtoterät

Mora Ice® Powerdrill Blades Teräpalat
Tuotekoodi
KMR19513
Saatavilla
Varastossa
Toimituskulut alk.
200mm 8”
50,00 €
kpl

Mora Ice Power Drill -teräpalat on suunniteltu moottori- tai akkuvääntimellä käytettäviksi. Ne on valmistettu laadukkaasta eurooppalaisesta teräksestä automaattilinjalla parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Leikkaava teräpinta on hammastettu, jotta teräpalat pysyisivät mahdollisimman pitkään toimintakuntoisina jäässä mahdollisesti olevista epäpuhtauksista huolimatta.

Mora Ice -teräpalat ovat markkinoiden laadukkaimmat. Ne valmistetaan Ruotsissa huippulaatuisesta ruotsalaisesta teräksestä erityisesti teräpalojen valmistukseen suunnitellulla koneella. Ne ovat erittäin terävät ja pysyvät terässä kauan. Hankkimalla repun taskuun ylimääräiset teräpalat varmistat, ettei pilkkireissusi mene pilalle, jos vahingossa kairaat kiveen tai muuhun esteeseen. Teräpalat voit vaihtaa vaikka jäällä yksinkertaisilla työkaluilla.

Irrotettavat ja nopeasti vaihdettavat kaarevat teräpalat on helppo pitää aina terävinä. Mikäli kairaat vaikkapa kiveen, voit vaihtaa teräpalat heti jäällä. Tarvitset vain varateräpaketin ja 8 mm lenkkiavaimen repun taskuun.

Katso yhteensopivuudet ym. Mora Ice -moottorikairojen yhteensopivuustaulukosta:
www.normark.fi/kayttoohjeet-ja-vinkit

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail