Daiwa J-Braid Expedition X8 150m Smash Orange

Main Page > FISHING LINES > Kuitusiimat

Daiwa J-Braid Expedition X8 150m Smash Orange
Product code
KDW23279
Available
Varastossa
Delivery costs from
0,10mm 6,9kg
0,13mm 8,4kg
0,16mm 9,8kg
21,90 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

J-Braid tuli juuri entistäkin paremmaksi, kun J-Braid Expedition esiteltiin. Siinä on sama IZANAS-kuiturakenne, joka on tehnyt J-BRAIDista niin suositun, mutta nyt siinä on myös Daiwan silicon "Coating PE" -teknologia, joka luo sileämmän punoksen, jolla on hydrofobiset ominaisuudet, jotka lisäävät kestävyyttä ja parantavat tuntumaa.

J-BRAID EXPEDITION silikonipinnoite tarkoittaa, että punos ei ime itseensä vettä, mikä tarkoittaa sitä, että punos ei myöskään ime itseensä vedessä olevaa lietettä ja sedimenttiä, joka on suurin syy punotun siiman kulumiseen ajan myötä. Koska J-BRAID EXPEDITION hylkii vettä hydrofobisten ominaisuuksiensa ansiosta, se kestää pidempään kuin perinteiset punotut siimat ja tarjoaa enemmän parempaa suorituskykyä.

Hyödyt eivät jää tähän, sillä uskomattoman korkean kudosluvun ansiosta J-BRAID EXPEDITION on punottu tiukemmin kuin lähes mikään muu markkinoilla oleva siima, mikä takaa uskomattoman pyöreän profiilin punoksen, joka ei erotu ja haurastu käytön aikana. Daiwan historia markkinoiden hienoimpien punosten valmistajana on vain vahvistunut J-BRAID EXPEDITIONin käyttöönoton myötä.

Valmistettu Japanissa
8-punosIZANAS PE-kuitu
Silicon "Coating PE" -teknologia
Erittäin tiukka ja pyöreä profiili

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
tel. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail