Vision Vipu

Etusivu > PERHOKALASTUS > Perhovavat > Vision

Vision Vipu
Vision Vipu
Vision Vipu
Vision Vipu
Tuotekoodi
102175
Toimituskulut alk.
89,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
139,00 €
alennus
36 %
säästö
50,00 €
kpl

Vipu on kerrassaan mainio nimi uudelle vapasarjallemme – näillä vavoilla heittäessäsi perhosi poistuu nimittäin horisonttiin kunnioitettavalla nopeudella. Neliosaiset vavat ovat selkeästi keskitoimisia, joka tekee niistä hyviä yleisvapoja melkein kaikkiin mahdollisiin kalastustilanteisiin.

Kirkkaankeltaiset merkinnät sopivat hyvin tummanruskeaan aihioon ja tuloksena on erittäin harmoninen kokonaisuus. Kevyemmissä luokissa on punertavanruskeat puiset ja raskaammissa luokissa mustat metalliset kelakiinnikkeet. Raskaammissa luokissa korkkikahvat ovat full wells mallisia ja kevyemmistä löytyy vastaavasti half wells. Raskaissa luokissa on lisäksi jatkokahvat (fighting butt) siltä varalta, että saat siimasi päähän jonkun todella ison vesihirviön. Vipu-sarjan vavoissa klassinen ulkonäkö on yhdistetty helppoheitettävyyteen erittäin onnistuneesti, ja kaiken hyvän lisäksi ne ovat vielä naurettavan halpoja.

Sarja sisältää seitsemän 4-osaista vapaa, jotka toimitetaan ruskeissa cordura muovisissa vapaputkissa. Maakunnista kuuluvissa kommenteissa, joissa epäillään ammattitaitoamme vapojemme hinnoittelussa, saattaa olla sittenkin jotain perää – Vipu sarjan vapojen hintalappuihin taisi tulla aivan liian alhaiset hinnat.

-Uusissa Competition malleissa (9´6´#3 ja 10´#4) heijastamaton mattapinta ja kevyet vaparenkaat

tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi