Sufix Nanobraid

Main Page > SPECIAL PRICE

Sufix Nanobraid
Product code
102455
Delivery costs from
14,90 €
incl. VAT 24,00 %
orig. price
24,90 €
discount
40 %
save
10,00 €
pcs

Sufix NanoBraid on superohut aito monikuitusiima. Sitä varten kehitetty Wide Angle Braiding -tekniikka mahdollistaa tiheämmän ja tiukemman rakenteen (risteäviä palmikoita tuplamäärä), jonka ansiosta NanoBraid on erittäin vahvaa. Sufix NanoBraid on jopa kolme kertaa vahvempaa kuin muut vastaavat siimat. Erityisesti sen solmun- ja iskunkesto on omaa luokkaansa. Yleistuntumaltaan Sufix NanoBraid on silkinpehmeä siima, joka soljuu äänettömästi siimarenkaiden läpi.

Superohut Sufix NanoBraid avaa uusi mahdollisuuksia kalastaa tehokkaasti. Siiman ohentaminen parantaa tuntumaa vieheeseen ja pienimmänkin kalan tärpin havaitsee paremmin. NanoBraid on myös uskomattoman pitkäheittoinen ja se mahdollistaa entistä kevyempien vieheiden käytön. Sufix NanoBraid sopii useisiin kalastustekniikoihin, joissa onnistumisen edellytys on herkkyys ja tunnokkuus.

tech

See also

Eepe Seiska
Eepe alkuperäinen seiska on hidasuintinen pikkukalan mallinen tasapainopilkki. Tämä malli on Eepe seiska plussan esikuva.

- pituus... 
15,00 €
Eepe 3-haara Värikoukku
Kotimainen laatu värikoukku tasapainon tai pystypilkin alle. Koukkuna käytetty Kamasan NK-62 koukkua. Kestää hyvin lenkin... 
1,80 €
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
tel. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi