Vision Subzero Primaloft Jacket

Etusivu > PERHOKALASTUS > Vaatetus > Takit ja Housut

Vision Subzero Primaloft Jacket
Tuotekoodi
101241
Toimituskulut alk.
Koko M
Koko XXL
129,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
159,00 €
alennus
19 %
säästö
30,00 €
kpl

Subzero jacket: Parempaa kuin mitä luonnolla on tarjota?
Ainoastaan luonnon paras eristemateriaali, untuva, pystyy haastamaan PrimaLoft® kuidun suosikkiaseman ulkoilmaihmisten keskuudessa. Subzero jacket on ensimmäinen tätä ihmekuitua hyödyntävä tuotteemme. Musta takki on yhtä lailla kotonaan väliasuna kahluutakin alla kuin varsinaisena ulkotakkina kelin sen salliessa. Se on tuulenpitävä ja kestää kohtuullisesti sadettakin. Takki pakkautuu todella pieneen tilaan (loistava retkityyny), ei paina juurikaan mitään ja kastuessaan se kuivuu untuvatakkia huomattavasti nopeammin. Polyesteri ulkokuori lisää takin veden- ja tuulenpitävyyttä. Takissa on täyspitkä harmaa vetoketju, kaksi vetoketjutaskua sivuilla ja yksi vetoketjullinen rintatasku. Siinä on säädettävä ja irroitettava (vetoketju) huppu. Joustavat hihansuut ja säädettävä helma pitävät tuulen ulkona ja lämmön sisällä.

PrimaLoft® kuidun eristyskyky syntyy suuresta määrästä ilmataskuja, jotka sitovat ruumiinlämpösi ja pitävät kylmän ilman ulkona. Tuloksena on erinomainen lämpö-painosuhde. PrimaLoft® kuidut ovat äärimmäisen ohuita ja tuntuvat hanhen untuvilta. Ne ovat vettähylkiviä niin että ne pysyvät mahdollisimman kuivina ja säilyttävät eristyskykynsä. Erityinen kuidunkäsittelyprosessi varmistaa sen, että kuidut hylkivät vettä ja pitävät eristeen kuivempana vaikka vettä pääsisikin eristeen sisään. Hiuksenhienot kuidut tekevät materiaalista erittäin kokoonpuristuvaa.

  • 25 denierin polyesteri ulkokuori DWR käsiteltynä80 g PrimaLoft® Sport eristettä takaa erinomaisen lämmöneristyksen ja kokoonpuristuvuuden.
  • Täysimittainen etuvetoketju helpottaa ilmankiertoa tarvittaessa.
  • Joustavat hihansuut ja säädettävä helma pitävät kylmän ulkona ja lämmön sisällä.
  • Säädettävä huppu
tech
tech
Paytrail
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi