Coast HL7R Ladattava Otsavalaisin

Etusivu > VALAISIMET

Coast HL7R Ladattava Otsavalaisin
Tuotekoodi
102039
Toimituskulut alk.
54,90 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
69,99 €
alennus
22 %
säästö
15,09 €
kpl

Ladattava otsalamppu, jonka lataus toimii joko verkkovirralla tai USB-liitännän kautta. Akut ja laturi sisältyvät pakkaukseen. Pitkä paloaika: jopa 40 h. Säädettävä kiinnitys. Testimenestyjän ladattava versio.
Svh 89,00€

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Metsästys ja kalastus 12/2015 -lehden ladattavien otsavalaisimien vertailussa ylivoimaisesti paras lähivalo-ominaisuus ja loppuarvostelussa eniten plus-merkintöjä kerännyt valaisin.

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail