Gulff Duck Float 15ml

Main Page > FLYFISHING > Perhokalastustarvikkeet

Gulff Duck Float 15ml
Product code
KGL16445
Available
loppu varastosta
Delivery costs from
8,90 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Duck the Floatant on Gulffin laboratorion kehittämä upea uuden teknologian kellunta-aine. Tuotteen General versio on tarkoitettu yleiskyttöön ja sopii lhes kaikille materiaaleille. Tämä uusi kellunta-aine ei pidä muiden kellunta-ainevalmisteiden tapaan sisällään lainkaan silikonia eikä myöskään vesistöille vaarallisia ainesosia. Sen kolmen aineen jalostettu yhdistelmä takaa hämmästyttvän pitkän kelluttamisajan ja ominaisuudet sekä kristallin kirkas väri jopa korostaa perhon alkuperäisäi värejä. Kellunta-aineen kehittämisessä ovat olleet mukana Gulffin kemistien lisäksi sosiaalisesta mediastakin tunnetut ruotsalaiset ja suomalaiset pintaperhokalastuksen asiantuntijat sekä tuoteturvallisuuskonsultit.

Tuoteturvallisuus: EU alueen sekä kansainvlisten kemikaalisäädösten mukaisesti tuotteessa on asianmukaiset turvallisuusmerkinnt ja varoitukset käyttäjille sekä viranomaisten vaatima lapsiturvallinen korkki. Toistaiseksi Gulff on ainoa yksiselitteisesti turvallisuusvaatimuksia noudattava ja viestivä tuotemerkki. Korkin alta löytyy tarkkaan kellunta-aineen levitykseen soveltuva ohut levityskärki ei enää tahmaisia perhoja.

Miten käytän tuotetta: Levit kellunta-ainetta perhoon ja odota hetki aineen imeytymistä. Tarvittaessa pyyhi ylimääräinen aine pois. Kalasta perholla normaaliin tapaan. Perhon vajottua pinnan alle esimerkiksi kosken kuohun tai siiman viistätyksen vuoksi, nosta perho takaisin pinnalle helpolla vavan liikkeellä. Perho kelluu jälleen entiseen tapaan. Perhosta ja kalastuksen kestosta riippuen perho on mahdollisesti käyttvalmis myös seuraavana päivnä ilman aineen erillistä lisäämistä.

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
tel. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail