Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit

Etusivu > RAVUSTUS

Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit
Tuotekoodi
KDN21715
Saatavilla
Varastossa
Toimituskulut alk.
24h Syötti
24h Syötti
12,90 €
kpl

Kätevä syötti – helppoa ravustusta
Ravustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehokkaat Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit ovat aina käyttökunnossa ja valmiina tositoimiin – suoraan purkista mertaan! Dynamite Baits -syöttejä voit käyttää myös yhdessä perinteisten syöttien kanssa.

Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit laitetaan syöttikoteloon tai suoraa mertaan. Vedessä syötti alkaa välittömästi houkutella rapuja. Rapujen mertapyyntiin suunniteltu ja testattu Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötti on tehokas, heti ja aina käyttövalmis. Houkutusvaikutus perustuu aidon kalan makuun ja hajuun.

Testatusti toimiva rapusyötti
Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit on kehitetty yhteistyössä Dynamite Baitsin Nottinghamin tehtaan kanssa ravustuskauden 2012 aikana. Kaikki kehitystyön aikainen testaaminen on tehty Suomessa.

Ravustajia on erilaisia. Toinen ravustaa intensiivisesti viikonloppuisin vaikkapa kymmenellä merralla kun taas toinen pitää merrat pyynnissä jatkuvasti koko kauden ajan. Tämän vuoksi saatavana on kaksi eri vaihtoehtoa:
• 24 h -versio ”vapaa-ajan ravustajille”, jotka katsovat merrat joka päivä
• 7 vrk -versio ”ammattilaiseille”, joilla on paljon mertoja, joiden tarkastusväli on 1–3 kertaa viikossa

Käyttö ja säilytys
Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötti laitetaan syöttikoteloon ja merta veteen, jolloin se välittömästi alkaa houkutella rapuja. Yhdessä kuluttajapakkauksessa on noin 30 kpl syöttejä.

Dynamite Baits Trap Bait -rapusyötit säilyvät avaamattomassa pakkauksessa käyttökuntoisena 36 kk. Säilyttämiseen ei ole mitään erikoisvaatimuksia. Säilytä avattu pakkaus kuivassa paikassa.

Dynamite Baits
Dynamite Baits on Euroopan arvostetuin syöttien valmistaja. Suurin osa tuotteista valmistetaan Englannin Nottinghamissa sijaitsevassa tehtaassa. Tuotevalikoimaan kuuluu mitä erilaisimpia syöttejä, houkutusaineita ja mäskejä erilaisille kaloille ja ravuille sekä kalastustyyleille.

tech
tech
Kalakaapu Oy
Yrittäjäkatu 11
FI-37100, Nokia
FINLAND
puh. 040 5124000
info(at)kalakaapu.fi
Paytrail