Eräpuu Fileveitsi 16cm
Etusivu > Black Week > Kalan Käsittely
Filetti kalan filerointiin 16cm pitkällä notkeahkolla terällä.
- Valmistettu Suomessa
Teroitus:
• Hio ensin terän molemmat sivut karkealla hiomakivellä lappeen suuntaisesti, kunnes terän suuhun muodostuu "kierrettä".
• Hio kierre pois hiomakiven sileämmällä puolella.
• Käytä hiontaan myös vettä.
• Puhdista ja kuivaa terä.
• Teroita puukko säännöllisesti niin vältyt vaativalta kertateroitukselta.
Tupin hoito:
• Käsittele puukon tuppi tarvittaessa nahanhoitoaineella.
Puukon hoito:
• Älä pese hiiliteräpuukkoa astianpesukoneessa.
• Kuivaa ja puhdista terä aina käytön jälkeen.
• Pidä puukkoa tupessa, ja säilytä kuivassa paikassa.
• Käsittele hiiliterä aika-ajoin ruokaöljyllä tai parafiiniöljyllä.
Sinua on kiinnostanut
This strong, lightweight and extremely useful lip grip will help you safely handle even the largest of fish. The flat grip is very fish-friendly yet still has a secure hold...
6,90 €
norm.
8,90 €alennus
22 %säästö
2,00 € Varastossa


